دیجی کافه
دیجی کافه

دیجی کافه

Digicafe

پاورپوینت ارگونومی در رستوران

پاورپوینت ارگونومی در رستوران

دانلود پاورپوینت ارگونومی در رستوران جهت رشته معماری


مشخصات فایل
تعداد صفحات32
حجم633 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت ارگونومی در رستوران جهت رشته معماری در قالب 32 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

امروزه با توجه به فرهنگها مختلف و به تبع آن ذائقه های مختلف ، انواع رستوران ها جهت پذیرایی از میهمانان و ارائه خدمات طراحی و ساخته شده اند. تفاوت فرهنگ و ذائقه منجر به بوجود آمدن تفاوت در رستوران ها در کشورهای مختلف دنیا میشود و صاحبان این صنعت را بدان وا میدارد که فرم رستوران های یکسان در سطح بین المللی را با توجه به شرایط کشور خود ، بومی سازی نمایند.

 

 

 

رستورانها محل پذیرایی از میهمانان میباشد و رابطه محیط پیرامون با صرف غذا و ثبت خاطره ای به یادماندنی بر کسی پوشیده نیست، این مسئله با توجه به فضای رقابتی شدیدی که در این زمینه وجود دارد ، ضرورت طراحی ارگونومیک و جذاب را برای صاحبان رستوران ها برجسته می سازد تا بتوانند از طریق آن بیشترین سطح رضایت را در مشتریان پدید آورند.
طراحی موفق یک رستوران, تا حد زیادی به چگونگی مشاهده (احساس) مشتری, بستگی دارد.

 

 

 

هدف از مقاله ، ارائه نکاتی مهم در طراحی انواع رستوران خصوصا فضای پذیرایی با رویکرد جذب مشتری و برانگیخت احساس مطلوبیت در وی،از طریق طراحی زیبا و ثبت خاطره ی به یاد ماندنی است.

 

 

 

فهرست مطالب
مقدمه
هدف از این مقاله
انواع رستوران:
رستورانهای اصلی
رستوران های بومی و سنتی
رستورانهای داینینگ روم  
رستورانهای بالروم  
رستوران گریل روم
رستوران باربکیو  
کافی شاپ
تی لانج
سلف سرویس  
بوفه  
طراحی قسمت های مختلف رستوران:
سالن اصلی رستوران
آشپزخانه
سرویس بهداشتی
بخش اداری
نکات طراحی ووسائل:
قسمت آشکار رستوران
سر در و بخش خارجی رستوران
فضای داخلی رستوران
بهداشت در رستوران
تاسیسات
لوازم رستوران
نتیجه گیری


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت بهداشت فردی و عمومی رستوران

پاورپوینت بهداشت فردی و عمومی رستوران

دانلود پاورپوینت بهداشت فردی و عمومی رستوران در 35 اسلاید با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات35
حجم159 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت بهداشت فردی و عمومی رستوران جهت رشته مدیریت در قالب 35 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

تعریف آموزش بهداشت

به طور کلی، آموزش و بهداشت عبارت است از «تشویق و ترغیب مردم برای قبول و نگاهداری رفتار و اعمالی که برای ادامه زندگی سالم ضروری است، و هم چنین به کاربردن عقل و منطق برای استفاده صحیح از خدمات بهداشتی که در دسترس آنان است.»

 

 


اهداف آموزش بهداشت عبارت است از :
1 – تغییر رفتار در مردم و جایگزین کردن عادات بهداشتی به جای عادات غیربهداشتی
2 – قرار دادن سلامت به عنوان یک ارزش اجتماعی
3 – تشویق مردم در استفاده صحیح از خدمات بهداشتی

 

 

فهرست مطالب :

تعریف آموزش بهداشت

سلامتی‌ چیست‌ ؟

 بهداشت پوست

بهداشت پوست(ادامه):

بهداشت مو:

 بهداشت کارکنان
راه های آلودگی مواد غذایی توسط کارکنان :

1- پوست:

2- دهان ، حلق ، بینی ، چشم و گوش :

و...


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پرسشنامه بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی و کیفیت غذا و کیفیت خدمات بر ارزشهای درک شده رضایت و نیات رفتاری مشتری در رستوران

پرسشنامه بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی و کیفیت غذا و کیفیت خدمات بر ارزشهای درک شده رضایت و نیات رفتاری مشتری در رستوران

دانلود پرسشنامه بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی و کیفیت غذا و کیفیت خدمات بر ارزشهای درک شده رضایت و نیات رفتاری مشتری در رستوران بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات12
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت

پرسشنامه بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی و کیفیت غذا و کیفیت خدمات بر ارزشهای درک شده رضایت و نیات رفتاری مشتری در رستوران

 

 

 
* با قیمت دانشجویی، ارزان و مناسب :)-
نوع فایل:     WORD ، قابل ویرایش با فرمت doc
*  بدون هیچ تگ و تبلیغات، قابلیت پرینت دارد

*** این فایل بصورت انحصاری برای فروشگاه فایلینا تولید شده و در هیچ جای دیگه ای بجز این فروشگاه پیدا نمی شود.

 
 
 
 
*** این پرسشنامه بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد می باشد
 
***  پرسشنامه دارای 29 سوال است.
 
 
پرسش نامه زیر در راستای پژوهشی با عنوان بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی و کیفیت غذا و کیفیت خدمات بر ارزشهای درک شده رضایت و نیات رفتاری مشتری در رستوران تهیه شده است. لذا با تخصیص زمان بطور دقیق آنرا تکمیل و به پژوهشگر ارائه دهید.
 
 
 
مقیاس طیف لیکرت:
امتیازات: بسیارکم=1،کم=2،متوسط=3، زیاد=4، بسیار زیاد=۵
 
 

پرسشنامه ای که در دست دارید درباره تحقیق پیرامون 

بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی و کیفیت غذا و کیفیت خدمات بر ارزشهای درک شده رضایت و نیات رفتاری مشتری در رستوران

میباشد.با عنایت به اهمیت و ضرورت پژوهش در عرصه سازمان و بهبود اثر بخشی و کارایی واحد های مربوطه ،همکاری شما میتواند در فرایند تحقیق کار گشا باشد،لذا خواهشمند است با پاسخ دقیق به سوالات ،ما را در انجام این تحقیق یاری فرمایید.قبلا از همکاری شما متشکریم.لازم به توضیح است که پاسخ های شما نزد محقق محفوظ خواهد ماند و تنها در راستای تحقیق مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

 

 

 

دانشکده مدیریت

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد(A.M)

 

 

عنوان:

بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی و کیفیت غذا و کیفیت خدمات بر ارزشهای درک شده رضایت و نیات رفتاری مشتری در رستوران

استاد راهنما:

 

استاد مشاور:

 

نگارش:

 

 

مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد

 

 

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت رستورانهای زنجیره ای مک دونالد

پاورپوینت رستورانهای زنجیره ای مک دونالد

دانلود پاورپوینت رستورانهای زنجیره ای مک دونالد


مشخصات فایل
تعداد صفحات31
حجم319 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیآموزشی

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت رستورانهای زنجیره ای مک دونالد جهت رشته آموزشی در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

چند شرکت محدود تجاری می توانند در جهان امروز همانند مک دونالد از رشد باثبات برخوردار باشند. مک دونالد ابتدا با محصول ساده یعنی همبرگر شروع و تنوع آن را با گذشت زمان زیاد کرده است.تاریخچه ری کراک 57 ساله با دشواریهای جدی روبه رو بود و در طول زندگی همواره آرزوی ثروتمندشدن را داشت.

 

 

او به محض بازگشت از جنگ جهانی اول بلافاصله برای ثروتمندشدن دست به کار شد. در سال 1937 او وارد عرصه جدید یعنی مخلوط کن مخصوص شد که شش مواد را با هم مخلوط می کرد. او با مخترع آن وارد معامله شد و سپس خود را به عنوان عرضـه کننده انحصاری مخلوط کن مطرح کرد. 20 سال در این کار سپری کرد ولی ثروتمند نشد.

 

 

عنوان:
فرصت شغلی
رقیبان
مسائل اجتماعی-سلامتی
استراتژی تمرکز بر بچه ها
به سه دلیل مک دونالد به بچه ها توجه نمود:
عوامل شکست ناپذیری مک دونالد
نقاط قوت
نقاط ضعف:
فرصتها:
تهدیدات:


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

ررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی ، غذا و خدمات رستوران بر تصور ذهنی از رستوران ، ارزش درک شده مشتری و قصد رفتاری مشتری

بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی ، غذا و خدمات رستوران بر تصور ذهنی از رستوران ، ارزش درک شده مشتری و قصد رفتاری مشتری

دانلود پرسشنامه بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی ، غذا و خدمات رستوران بر تصور ذهنی از رستوران ، ارزش درک شده مشتری و قصد رفتاری مشتری بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات3
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت

پرسشنامه بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی ، غذا و خدمات رستوران بر تصور ذهنی از رستوران ، ارزش درک شده مشتری و قصد رفتاری مشتری

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 
* با قیمت دانشجویی، ارزان و مناسب :)-
نوع فایل:     WORD ، قابل ویرایش با فرمت doc
*  بدون هیچ تگ و تبلیغات، قابلیت پرینت دارد

*** این فایل بصورت انحصاری برای فروشگاه فایلینا تولید شده و در هیچ جای دیگه ای بجز این فروشگاه پیدا نمی شود.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 
 
 
*** این پرسشنامه بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد می باشد
 
***  پرسشنامه دارای 28 سوال است.
 
 
 
پرسش نامه زیر در راستای پژوهشی با عنوان بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی ، غذا و خدمات رستوران بر تصور ذهنی از رستوران ، ارزش درک شده مشتری و قصد رفتاری مشتری تهیه شده است. لذا با تخصیص زمان بطور دقیق آنرا تکمیل و به پژوهشگر ارائه دهید.
 
 
مقیاس طیف لیکرت:
کاملا موافقم  موافق  نظری ندارم  مخالف  کاملا مخالف

 

پرسشنامه ای که در دست دارید درباره تحقیق پیرامون  

بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی ، غذا و خدمات رستوران بر تصور ذهنی از رستوران ، ارزش درک شده مشتری و قصد رفتاری مشتری

میباشد.با عنایت به اهمیت و ضرورت پژوهش در عرصه سازمان و بهبود اثر بخشی و کارایی واحد های مربوطه ،همکاری شما میتواند در فرایند تحقیق کار گشا باشد،لذا خواهشمند است با پاسخ دقیق به سوالات ،ما را در انجام این تحقیق یاری فرمایید.قبلا از همکاری شما متشکریم.لازم به توضیح است که پاسخ های شما نزد محقق محفوظ خواهد ماند و تنها در راستای تحقیق مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

 

 

 

دانشکده مدیریت

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد(A.M)

 

 

عنوان:

بررسی تاثیر کیفیت محیط فیزیکی ، غذا و خدمات رستوران بر تصور ذهنی از رستوران ، ارزش درک شده مشتری و قصد رفتاری مشتری

استاد راهنما:

 

استاد مشاور:

 

نگارش:

 

 

مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد

 

 

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود